En tannlege du kan være trygg på

Handelstorget Tannlegesenter er en moderne tannklinikk i Skien sentrum.

Trenger du tannlege i Skien? Vi tilbyr deg en time på dagen hvis du har behov for det. Her møter du et trivelig team på fem tannleger, fem tannhelsesekretærer og en tannpleier. Vi leverer tannhelsetjenester av ypperste kvalitet, med solid erfaring og kunnskap i bunn. Hos oss får du hjelp med alt fra vanlige tannbehandlinger og kosmetiske forbedringer til rekonstruksjon av ødelagte tenner.

En tannlege for deg

Hva skal til for at du føler deg trygg på tannlegen din? God veiledning og gjensidig tillit er et godt utgangspunkt. Det er viktig for oss at du opplever å bli ivaretatt og sett, uansett hva slags type tannbehandling du skal ha.

Sliter du med tannlegeskrekk? Våre tannleger har spesialkompetanse på denne problematikken, og kan blant annet tilby deg lystgass eller datastyrt bedøvelse for å lette ubehaget.

Et sterkt fagmiljø

Handelstorget Tannlegesenter holder til i lyse, trivelige lokaler i Telemarksgata. Klinikken vår er utstyrt med nyttig teknologi og de siste digitale løsningene. Våre tannleger gjør sitt ytterste for at du skal få de beste behandlingene som er tilgjengelig på markedet.

I samme bygg som oss finner du Colosseum Spesialistklinikk og Arnestad Tanntekniske laboratorium. Til sammen utgjør vi et sterkt fagmiljø med en unik kompetanse som kommer alle pasientene våre til gode.

Tannleger / tannpleier

Medarbeidere

Trine Hauge

tannhelsesekretær

Edel Hyni Garmo

tannhelsesekretær

Elin Syversen

tannhelsesekretær

Bente Eide

tannhelsesekretær

Elisabeth Førnes

tannhelsesekretær

Mona Otervik

tannhelsesekretær

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter