Tannbro og tannkrone

En tannkrone kan reparere en ødelagt tann, mens en tannbro kan erstatte én eller flere manglende tenner.

Tannkrone

Er tannen din så skadet at den ikke kan repareres med en vanlig fylling? Da kan løsningen være en tannkrone. Enkelt forklart er det snakk om et kunstig skall av porselen som festes utenpå den ødelagte tannen din.

Hvordan blir en tannkrone til? Ved Handelstorget Tannlegesenter bruker vi en digital teknikk kalt CEREC. Først lager vi en digital 3D-modell av den opprinnelige tannen din. Deretter blir tannkronen frest ut av en porselensblokk, og finpusset til den passer deg perfekt. Denne teknikken medfører lite boring, er effektiv og skånsom. En ferdig tannkrone blir vanligvis til på 90 minutter, slik at du slipper å gå med en midlertidig løsning i én til to uker.

Hva koster en tannkrone?

En ferdig tannkrone i porselen koster fra 7410,-. Dette inkluderer selve kronen og prosedyren. En konsultasjon må gjennomføres for at vi kan gi eksakt pris.

Tannbro

Mangler du én eller flere tenner? Da kan en tannbro være løsningen. En 3-ledds bro i porselen kan fremstilles på dagen ved hjelp av CEREC-teknikken (som beskrevet ovenfor).

Et tannimplantat kan også være en aktuell løsning for å erstatte manglende tenner. Teknikken går ut på å erstatte tapte tenner med nye tannrøtter i titan. De nye tennene settes fast ved at man lar en titanskrue gro fast i kjevebenet, for så å feste på en krone eller en bro. Ta kontakt med oss, så finner vi  ut hva som vil være den beste løsningen for deg.

Trenger du tannlegetime?

Ta kontakt

Telefon: 35 51 96 00
E-post: tannlegene@handelstorget-tann.no

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter

TannblekingTannlegeborr