Tannbleking og estetisk tannpleie

Tannbleking

Tannbleking er en populær metode for å oppnå et hvitere smil. Teknikken innebærer en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Hos Handelstorget Tannlegesenter benytter vi kvalitetssikre blekemidler, og skinner som blir spesialtilpasset deg.

Slik foregår tannbleking

Selve tannblekingen utføres vanligvis hjemme hos deg selv, etter at du har fått undersøkt tennene dine og tannkjøttet ditt hos oss. Vi tar først et avtrykk av tennene dine. Deretter lager vi en tannskinne og viser deg hvordan du bruker blekemiddelet. Vanligvis tar tannblekingen ca én uke. Skinnene må brukes minst to timer hver dag, eller du kan sove med dem om natten.

Ikke undervurder viktigheten av spesialkompetanse når det kommer til tannbleking.  Mange aktører tilbyr tannblekingsprodukter på nettet, men vær oppmerksom på at de kan inneholde stoffer som er skadelige for tennene dine. I tillegg kan du ende opp med lite eller ingen effekt av behandlingen. Vi bruker kun velutprøvde blekemidler hos oss, og sørger alltid for å gjøre en grundig vurdering av akkurat ditt tilfelle. Ta kontakt med oss for en trygg, enkel og effektiv tannbleking.

Dette bør du tenke på ved tannbleking

 • Tennene din skal være undersøkt av en tannlege eller tannpleier før du begynner med behandlingen.
 • Resultatet blir best dersom vi pusser og renser tennene kort tid før blekingen (tannstein kan for eksempel hindre et godt resultat)
 • Ikke utsett tennene for sterke fargestoffer i perioden du bleker tennene. Unngå rødvin, svart kaffe, te og så videre.
 • Avstå fra røyk og snus.

Hva koster tannbleking?

Tannbleking av over- og underkjeve koster vanligvis 4,200,- Merk at dette er veiledende pris. En konsultasjon må gjennomføres for at vi kan gi eksakte priser

Estetisk tannpleie

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter eller stygge fyllinger trenger ikke lenger være et problem. Estetisk tannpleie er ideelt for deg som vil ha et penere smil. Behandlingen innebærer å forbedre tennenes utseende, og sørge for at du får et jevnere og penere smil. Ved hjelp av effektive og skånsomme metoder kan vi endre både tennenes farge og form.

Estetisk tannpleie innebærer å

 • Lukke mellomrom mellom tennene ved hjelp av plastmateriale eller porselensfasader.
 • Erstatte sorte/misfargede fyllinger.
 • Forbedre estetikken på fronttenne ved hjelp av skallfasetter (porselens- eller komposittfyllinger)
 • Bruke tannrens for å fjerne tannstein, bakteriebelegg eller misfarginger.
 • Bleke tennene for et hvitere smil.
 • Bleke rotfylte tenner.
 • Besøke vår tannpleier som kan hjelpe deg til en god tannhelse som varer livet ut.

Trenger du tannlegetime?

Ta kontakt

Telefon: 35 51 96 00
E-post: tannlegene@handelstorget-tann.no

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter

Tannlegeutstyr sugerTannbro og tannkrone